ROZMARNÁ PLOVÁRNA 29.8.2021

Všem, kteří přišli poslední srpnovou neděli na loučku U Kelta, se naskytla možnost, využít poslední prázdninové neděle k rozloučení s létem v duchu časů, kdy na tomto břehu Vltavy stávala plovárna pana Šůry, na níž se setkával s majorem Hugo Markem a také s Vladimírem Vančurou, jak o tom píše ve své knize Jaroslav Seifrt, když popisuje své návštěvy na Zbraslavi.

Návštěvníkům byla nabídnuta široká paleta zážitků ve skvělé atmosféře vzájemné pospolitosti, radostnosti a porozumění. V průběhu odpoledne za doprovodu živé hudby s klasickým repertoárem, bylo možno zúčastnit se soutěží, letos nadobyčej veselými, nechat se provést literární částí v provedení ochotníků ze Zbraslavi, nechat se okouzlit žonglováním artisty Ondry, společně se vykoupat či využít občerstvení  a nebo si vyzkoušet jízdu na vysokém kole díky členům VBC Zbraslav a jejímu programu Vysoká škola Kola, kde nabízejí pro výuku kola různých velikostí, letos doplněnou o nový přírůstek z dílny pana Měsíčka.

Kvůli hrozbě nepřízně počasí bylo počítáno hlavně s mokrou variantou. Díky svatému Petrovi, že se tato předpověď nenaplnila. Nutno poděkovat všem sponzorům a té základně pořádajících, kde se prolíná spolupráce napříč celým spektrem zbraslavských firem, spolků, sdružení a společností. Bez nich by bylo léto na Zbraslavi málo“ Rozmarné“. Děkujeme.

Šamárek Tomáš
Člen ZKS a VBC Zbraslav

Fotogalerie zde: https://www.rajce.net/a17442972

fhurka Autor článku:

Napište první komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *