Jízda s vrchu Jíloviště-Zbraslav 10. – 11.4 2017

Tak letos to bylo v sobotu po třicáté čtvrté. Pěkná řádka let. Počasí krásné, organizace zaběhnutá, obec s podporou štědrá, i nějací přespolní dorazili do Zbraslavi. Téměř padesátka účastníků si na Zbraslavské křižovatce užila zpívanou hymnu, Jízdu elegance a další vylepšenou verzi Rejů. Díky novému klubovému aparátu jsme byli i v hlomozu aut, autobusů i jiných vehiklů letos konečně slyšet. Představeny divákům nové klubové vlajky, také čerství mistři světa na vysokých kolech z řad členů klubu. Fotka tentokrát v křeslech pro elitu ve středu a pak něco veselého závodění na čtvrt míle do kopce. Přesun na start Jízdy s vrchu, hladký vzpomínkový sjezd a cíl před místní Pohřební službou. Z celého programu skvělé promo video díky Marcelovi. Diplomy rozdány za mistrovského doprovodu kapely se sólistkou, přiměřeně veselí. Na ceremoniálu dokonce prý spatřen jeden účastník prvního ročníku. Poslední šli z Bowlingu o půl druhé. Po svých. 

V neděli opět krásně, na startu Lipanské horské míle 4 borci. Jasné vítězství Václava Šamárka, v dohledu druhý Antonín Jedlička, skvělý výkon třetího Malého Bohouše. Letitý rekord páně Valentův však ani zdaleka nepřekonán.  

Na startu výletu pětatřicet velocipedistů, společné foto, hned zkraje pár karambolů a poruch. Romantická přeplavba Berounky na šalupě. A zase kousek jedeme. První etapu do Let vyhrál s velkým náskokem Tomáš Šamárek. Věkový průměr byl stejně jako vedro značný, ale na Kárlštejn dorazili skoro všichni. Fotka na hradní skále s klubovými ozdobami na vrcholu, oběd tam co vždy a zpět. Mnozí vlakem, někteří na kolech. V cíli pohodový dojezd (případně dotlačení vraků) a ocenění vítězů LHP. Konec, pokračování příští rok.  

JF,  červen 2017

IMG_2576
fhurka Autor článku:

Napište první komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *